Politica de retur

Asiguram garantia tuturor produselor comercializate prin intermediul Site-ului, potrivit dispozitiilor legale privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (conform O.U.G. 34/2014, a Legii nr. 449/2003 etc.).

In cazul in care la momentul primirii, produsul are un defect, Clientul/Cumparatorul trebuie sa contacteze imediat Pharmagenix prin e-mail la adresa comenzi@pharmagenix.ro si sa adauge poze ale produsului, acestea urmand a fi trimise producatorului). In termen de maxim 30 zile calendaristice din ziua in care coletul a fost livrat, Clientul/Cumparatorul trebuie sa returneze produsul (plata curierului pentru retur va fi suportata de Pharmagenix). Este foarte important ca produsul sa fie impachetat in ambalajul lui original, sa nu aiba urme de uzura, sa nu sufere alterari de orice fel etc.

In momentul in care Pharmagenix va primi produsul, il vom controla pentru confirmarea defectului, iar Clientului/Cumparatorului ii vom trimite un produs nou.

Clientul se obliga sa returneze produsul fara a consuma substanta acestuia. Orice folosire a produsului care duce la o pierdere de 10% sau mai mult din volumul acestuia, va fi considerata acceptata de catre client si respinsa in mod automat de catre Pharmagenix.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul nu doreste un produs nou in schimb, rambursarea se va face in termen de minimum 10 zile din momentul livrarii produsului.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul vrea sa schimbe produsul pentru unul de o alta natura, textura sau conform altor indicatori doriti, este rugat sa contacteze Pharmagenix prin email la adresa comenzi@pharmagenix.ro si sa returneze produsul prin curier in termen de maxim 30 zile calendaristice din ziua in care acesta fost livrat la Client/Cumparator (in acest caz plata curierului este suportata de Client/Cumparator).

Inapoi sus
Cart
Inchide
Back
Account
Inchide
Meniu
Inchide