Termenii si conditiile de utilizare a magazinului online pharmagenix.ro

Ultima actualizare la data de 29.10.2021

1. INTRODUCERE

Prezentul document (impreuna cu toate documentele mentionate in acesta) stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web pharmagenix.ro (in continuare "Site-ul"/ "Site-ul web") si plasarea de comenzi de produse prin intermediul acestuia.

Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile, Politica noastra privind modulele cookie si Politica noastra de confidentialitate inainte de a utiliza Site-ul web si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.

Prin accesarea si utilizarea acestui Site web si/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, recunoasteti in mod expres caracterul obligatoriu si va asumati angajamentul de a respecta Termenii si Conditiile si Politicile privind protectia datelor.

2. CINE SUNTEM NOI

Vânzarea produselor prin intermediul acestui Site web este desfăşurată de către SC PHARMAGENIX AI SRL.

3. PROPRIETATE INTELECTUALA

Pharmagenix este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la continutului Site-ului Pharmagenix, inclusiv, fara a se limita la, articole, text, fotografii, ilustratii, muzica, clipuri audio si video, marci comerciale, embleme si modele.

Nicio sectiune din continutul de proprietate intelectuala al acestui site nu poate fi reprodusa, distribuita sau publicata sub nici o forma sau prin niciun mijloc, fara acordul prealabil scris al Pharmagenix. Prin urmare, vizitatorii Site-ului trebuie sa inteleaga si sa consimta sa nu modifice, sa vanda, sa distribuie sau sa creeze lucrari/opere/ derivate, pe baza imaginilor si a informatiilor publicate pe acest Site.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB

Prin utilizarea acestui Site web si/sau plasarea oricarei comenzi de produse prin intermediul acestuia, va obligati:

  1. Sa nu efectuati nicio comanda falsa sau frauduloasa. In cazul in care avem motive intemeiate sa credem ca ati efectuat o astfel de comanda, avem dreptul sa anulam comanda si sa informam in mod corespunzator autoritatile competente.
  2. Sa ne furnizati o adresa de e-mail, o adresa postala si/sau alte date de contact corecte si exacte. Daca nu ne furnizati toate informatiile de care avem nevoie, este posibil sa nu putem sa finalizam comanda dumneavoastra.

Prin plasarea unei comenzi prin intermediul Site-ului web, declarati ca aveti peste 18 ani si ca aveti capacitatea legala de a incheia contracte ferme.

5. PLASAREA UNEI COMENZI

Clientul/Cumparatorul poate cumpara produse de pe Site-ul pharmagenix.ro  prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  1. crearea unui cont pe Site prin adaugarea in cosul de cumparaturi a bunului si completarea formularului de comanda disponibil pe website;
  2. fara obligatia de inregistrare sau autentificare pe site prin adaugarea in cosul de cumparaturi a bunului si completarea formularului de comanda disponibil pe website;

Pentru orice comanda plasata, cumparatorul va primi pe emailul transmis la crearea contului sau la momentul lansarii comenzii, un email de confirmare a comenzii.

6. PRET SI PLATA

Preturile afisate pe Site-ul nostru web includ TVA. Acceptam plata online doar online, furnizorul nostru de plati fiind a Netopia Payments, a caror politici va rugam sa le consultati: https://netopia-payments.com/termeni-si-conditii-generale. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei vor fi percepute cheltuieli de transport; costul livrarii se calculeaza automat si se afiseaza in cosul virtual de cumparaturi. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300lei nu vor fi percepute cheltuieli de transport.

7. OFERTE SPECIALE, PROMOTII, CONCURSURI

Pharmagenix stabileste propriile regulamente ale promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza, in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului, prin retelele de socializare sau prin orice mijloace se considera necesare de catre organizator.

Vor beneficia de promotii doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. Promotiile si preturile promotionale se aplica numai comenzilor care sunt inregistrate pe site in intervalul de timp in care promotia este valida si in limita stocului disponibil.

Pharmagenix nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Pharmagenix poate rasplati ocazional clientii fideli prin discounturi, bonusuri, vouchere cadou sau produse.

8. LIVRARE

Livrarea produselor se va face prin intermediul serviciilor de curierat. Colaboratorii nostri de curierat sunt FAN COURIER ale caror politici va rugam sa le consultati aici: https://www.fancourier.ro/politica-de-confidentialitate/, https://www.fancourier.ro/politica-de-prelucrare-a-datelor-cu-caracter-personal/. Termen de livrare pentru oricare dintre produse: 48 - 72 ore de la data depunerii comenzii. In situatia in care datorita unor factori externi sau a unor evenimente neprevazute livrarea va dura mai mult de 5 zile, cumparatorul va fi informat prin email despre acest lucru.

9. GARANTIA SI RETURNAREA PRODUSELOR

Asiguram garantia tuturor produselor comercializate prin intermediul Site-ului, potrivit dispozitiilor legale privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (conform O.U.G. 34/2014, a Legii nr. 449/2003 etc.).

In cazul in care la momentul primirii, produsul are un defect, Clientul/Cumparatorul trebuie sa contacteze imediat Pharmagenix prin e-mail la adresa comenzi@pharmagenix.ro si sa adauge poze ale produsului, acestea urmand a fi trimise producatorului). In termen de maxim 30 zile calendaristice din ziua in care coletul a fost livrat, Clientul/Cumparatorul trebuie sa returneze produsul (plata curierului pentru retur va fi suportata de Pharmagenix). Este foarte important ca produsul sa fie impachetat in ambalajul lui original, sa nu aiba urme de uzura, sa nu sufere alterari de orice fel etc.

In momentul in care Pharmagenix va primi produsul, il vom controla pentru confirmarea defectului, iar Clientului/Cumparatorului ii vom trimite un produs nou.

Clientul se obliga sa returneze produsul fara a consuma substanta acestuia. Orice folosire a produsului care duce la o pierdere de 10% sau mai mult din volumul acestuia, va fi considerata acceptata de catre client si respinsa in mod automat de catre Pharmagenix.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul nu doreste un produs nou in schimb, rambursarea se va face in termen de minimum 10 zile din momentul livrarii produsului.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul vrea sa schimbe produsul pentru unul de o alta natura, textura sau conform altor indicatori doriti, este rugat sa contacteze Pharmagenix prin email la adresa comenzi@pharmagenix.ro si sa returneze produsul prin curier in termen de maxim 30 zile calendaristice din ziua in care acesta fost livrat la Client/Cumparator (in acest caz plata curierului este suportata de Client/Cumparator).

10. RASPUNDERE

Pharmagenix nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul/Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Pharmagenix a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Imaginile care sunt prezentate pe Site au caracter informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste nuantele de culoare.

Inainte de consumul sau utilizarea oricarui produs, va rugam cititi recomandarile acestora. Pharmagenix nu va fi gasita responsabila in nici un fel pentru consumul produselor comercializate.

Prin crearea si utilizarea contului, Clientul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru pastrarea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului. In masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

11. EVENIMENTE DE FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. DREPTUL NOSTRU DE A MODIFICA ACESTI TERMENI

Avem dreptul de a revizui si modifica acesti Termeni in mod ocazional si discretionar.

Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii si Politicile privind protectia datelor, intrucat aplicabili vor fi Termenii si Politicile privind protectia datelor in vigoare in momentul vizitarii Site-ului web, respectiv al plasarii unei comenzi prin intermediul acestuia.

13. LEGISLATIA APLICABILA SI JURISDICTIA

Utilizarea Site-ului nostru web si Contractele pentru cumpararea produselor incheiate prin intermediul acestui Site web vor fi guvernate de legislatia romana.

Eventualele litigii care decurg din sau in legatura cu folosirea Site-ului web sau in legatura cu aceste Contracte se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

14. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal la nivelul Pharmagenix are loc cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE si a legislatiei nationale in domeniul protectiei datelor.

Pentru a cunoaste mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de confidențialitate si Politica de cookies.

De asemenea, pentru orice solicitari sau nelamuriri privind protectia datelor va rugam sa ne contactati la adresa de email: comenzi@pharmagenix.ro.

Inapoi sus
Cart
Inchide
Back
Account
Inchide
Meniu
Inchide