Prin prezenta Politica ne propunem sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 (denumit in continuare GDPR).

1. Cine suntem noi

Noi, Pharmagenix (S.C. Pharmagenix AI S.R.L.) reprezinta o companie care comercializeaza produse famaceutice. In acest sens, consideram ca nimic nu este mai important in viata decat viata insasi. Scopul nostru este sa oferim solutii inovative care sa sprijine sanatatea oamenilor. In acest sens punem la dispozitie o serie de produse prin website-ul acesta menite sa aduca un plus valoare vietii celor din jurul nostru.

Datele noastre de contact sunt:

E-mail: contact@pharmagenix.ro

2. Principii de prelucrare a datelor cu caracter personal

S.C. Pharmagenix AI S.R.L. în calitatea sa de Operator, prelucreaza datele cu caracter personal ale candidatilor care aplica pentru posturile disponibile, angajatilor, reprezentantilor partenerilor contractuali si altor persoane fizice care interactioneaza cu compania si/sau sunt antrenate in relatii contractuale.

Datele cu caracter personal sunt:

  • Prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata;
  • Colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri;
  • Adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate;
  • Exacte si actualizate in termen;
  • Pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele;
  • Prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare.

3. Care sunt tipurile de date prelucrate si scopul prelucrarii

In contextul furnizarii serviciilor noastre, in scopul incheierii si executarii contractelor, prelucram in principal urmatoarele tipuri de date: nume, prenume, adresa de domiciliu si/sau de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon (dupa caz). 

Nu va utilizam datele pentru a va transmite comunicari de marketing decat daca optati in mod expres pentru o astfel de comunicare. Chiar si in asemenea cazuri ne asiguram ca aveti la dispozitie o optiune simpla de a va dezabona (retragerea consimtamantului dumneavoastra) in orice moment.

Pentru vizitatorii site-ului este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum: adresa IP, navigatorul de internet, locatia, paginile web accesate pe site-ul nostru, timpul petrecut pe site, reteaua de internet, dispozitivul utilizat. Pentru mai multe detalii in acest sens, consultati Politica de cookie: https://pharmagenix.ro/content/6-politica-de-cookies.

4. Care sunt temeiurile legale pe care se bazeaza prelucrarea datelor

Datele dumneavoastra sunt prelucrate in vederea incheierii si executarii diferitelor contracte si in unele cazuri in vederea indeplinirii obligatiilor legale care ne revin (ex. legislatia fiscala, legislatia comerciala etc). De asemenea, unele activitati de prelucrare sunt realizate in baza consimtamantului oferit in prealabil (ex. cazuri specifice de promovare si publicitate) sau pentru atingerea interesului legitim al societatii (ex. masuri de protectie si securitate a angajatilor nostri).

5. Care este durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stucate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate in prezenta politica si ulterior, potrivit cerintelor legale.

6. Cui transmitem datele cu caracter personal

Dupa caz, in baza unor acorduri de protectie a datelor cu caracter personal, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari atunci cand se impune.

Printre colaboratorii nostri care ar putea avea acces la date se numara:

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

7. Masuri de protectie si garantii

S.C. Pharmagenix AI S.R.L. implementeaza masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel inalt de securitate si protectie a datelor cu caracter personal. Noi utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. 

8. Drepturile persoanei vizate

Orice persoana vizata isi poate exercita urmatoarele drepturi, asa cum sunt prevazute de catre GDPR:

  • Dreptul de acces;
  • Dreptul de rectificare;
  • Dreptul la stergere;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • Dreptul la portabilitate;
  • Dreptul la opozitie a prelucrarii;
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.
  • Dreptul de a se adresa ANSPDCP si instantelor de judecata;

Pentru orice intrebari, nelamuriri sau exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta prin e-mail la adresa contact@pharmagenix.ro, prin posta sau curier la adresa Str. Aviator Popisteanu nr. 54A Cladirea 2, Etaj 2, Birou 236ResCowork24, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Inapoi sus
Cart
Inchide
Back
Account
Inchide
Meniu
Inchide