HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

HyperFlex® cremă pentru dureri, 50g
HyperFlex® cremă pentru dureri, 50g
HyperFlex® cremă pentru dureri, 50g

HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

In stoc
#PhGx007-HF-C050-19

HyperFlex® crema cu 12 ingrediente naturale active, care ajuta la refacere dupa efort fizic intens si la recuperare dupa traumatisme.

 • Elimina rapid durerile musculo-articulare
 • Reduce inflamatia locala
 • Tonifiaza musculatura
 • Amelioreaza mobilitatea articulara

Pentru ca tu sa-ti recapeti rapid mobilitatea!

Gramaj:
 • 50 g
Cantitate:
53.99 lei
53.99 lei
TVA inclus
pharmagenix

1 x HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

53.99 lei1 buc.
pharmagenix

2 x HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

107.98 lei102.58 lei2 buc. (-5%)
pharmagenix

3 x HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

161.97 lei152.25 lei3 buc. (-6%)
pharmagenix

4 x HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

215.96 lei200.84 lei4 buc. (-7%)
pharmagenix

5 x HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

269.95 lei248.35 lei5 buc. (-8%)
pharmagenix

6 x HyperFlex® crema pentru dureri musculo-articulare, 50g

323.94 lei289.99 lei6 buc. (-10%)

*Preturile afisate includ TVA

**Discounturile de volum nu se aplica pentru comanda recurenta

HyperFlex® Cold Therapy reprezinta un produs inovator prin formula sa unica bazata pe 12 ingrediente active cu important rol analgezic, antiinflamator si tonic, plus vitaminele E si B5 care actioneaza in procesul de vindecare rapida dupa un efort fizic intens.

HyperFlex® crema pentru dureri este destinata eliminarii rapide a durerilor musculo-articulare, refacerii si regenerarii articulatiilor, dar si imbunatatirii mobilitatii.

Ce afectiuni trateaza crema HyperFlex®?

Unguentul pentru durerile articulare si musculare trateaza afectiunile care apar in urma efortului fizic intens sau traumatismelor la nivel local:

 • Dureri de spate
 • Dureri articulare (reumatisme)
 • Dureri de genunchi
 • Dureri de sold
 • Dureri de brate
 • Crampe musculare
 • Mobilitate scazuta a articulatiilor

In plus, HyperFlex® crema pentru dureri reprezinta un stimulent activ in procesul de refacere post-efort fizic.

Ce contine unguentul antiinflamator HyperFlex®?

Unguentul antiinflamator HyperFlex® are un continut puternic de ingrediente active naturale extrase din plante medicinale si de vitamine (E si B5) care stimuleaza activarea mecanismelor biologice de vindecare a organismului in cazul durerilor musculo-articulare care pot aparea in urma efortului fizic intens, accidentelor traumatice sau a afectiunilor reumatice:

Menta Arvensis, Aloe Barbadensis si Chamomilla Recutita-Matricaria actioneaza in ameliorarea durerilor musculo-articulare

Zingiber Officinale, Lavandula Angustifolia si Salvia Sclarea actioneaza in imbunatatirea functionarii corecte a articulatiilor

Cinnamomum Camphora, Eugenia Caryophyllus si Origanum Vulgare au functii benefice in imbunatatirea mobilitatii articulatiilor

Cine poate utiliza unguentul antiinflamator?

HyperFlex® crema pentru dureri este destinat utilizarii de catre orice persoana cu varsta de 12 ani implinita care se confrunta cu afectiuni la nivelul musculo-articular aparute in urma efortului fizic sau traumatismelor. Pentru copii sub 12 ani, este indicata administrarea unguentului pentru dureri sub supraveghere medicala.

Caracteristici

Tara de origine
Cipru
#PhGx007-HF-C050-19
20000 Produse

Caracteristici

Tara de origine
Cipru

Referinte specifice

Care este modul de administrare?

Pentru aplicarea cremei pentru dureri HyperFlex® se indeparteaza capacul tubului si se foloseste parte superioara a acestuia care este prevazuta cu un varf usor ascutit pentru a se gauri sigiliul produsului.

Se aplica la nivel local si se indica folosirea acestuia doar pentru uzul extern. Se administreaza asupra zonelor musculare si articulare, de cel putin 1-3 ori pe zi, prin masarea usoara a regiunii afectate. Este indicata administrarea produsului pana la ameliorarea totala a simptomelor dureroase.

Ingredientele naturale active si vitaminele E și B5 din continutul unguentului strabat straturile de piele si acționeaza prompt asupra zonei afectate, ameliorand durerea musculara si articulara si imbunatatind mobilitatea articulatiilor. Datorita acestora, unguentul HyperFlex® este indicat in tratarea durerilor musculo-articulare, crampelor musculare si a mobilitatii scazute a articulatiilor datorita proprietatii sale de absorbtie si actionare rapida asupra zonei afectate.
 • Este necesara citirea prospectului inainte de utilizare
 • Datorita ingredientelor naturale, HyperFlex nu are contraindicatii, dar in cazul in care va confruntati cu manifestari neplacute la nivelul pielii, opriti administrarea produsului si consultati un medic specialist
 • Este indicata depozitarea produsului in spatii cu temperaturi sub 25 de grade pentru a mentine calitatea proprietatilor ingredientelor active

Vezi si alte produse

Inapoi sus
Cart
Inchide
Back
Account
Inchide
Meniu
Inchide